Altanräcke med liggande rör

Altanräcken med liggande rör och stänger ger ett robust intryck. Räcken med horisontella rör och stänger skymmer din utsikt minimalt. Du kan få ditt räcke i olika utförande och material som i varmgalvat, lackerat eller rostfritt.

Galvat räcke med liggande rör

För ett altanräcke i standardutförande med 8 st liggande varmförzinkade 21,3 mm rör är vårt riktpris 2 995 kronor per meter inklusive moms. Om du önskar kan du få ditt räcke med färre, fler, klenare eller tjockare rör hör i så fall av dig till oss med ditt önskemål så tar vi fram ett förslag. Vi erbjuder även räcken och staket med liggande varmgalvade stänger.

Prisexempel

Galvat räcke 2 995 kronor per meter.

Rostfritt räcke offereras.

 

Prisexemplen ovan är baserade på 20 meter räcke med ett till två hörn/vinklar och med 8 st rör och med en stolpe per 1,2 meter. För en exakt prisuppgift på räcket som just du vill ha kontakta oss.

LED-belysning

Komplettera ditt räcke med LED-belysning i handledaren. Skapa ett stämningsfullt ljus vid skymning och mörka kvällar. LED-belysningen monteras i en aluminiumprofil med ett opalvitt lock som fälls in i handledaren. Det opalfärgade locket sprider ljuset jämt. I leveransen ingår IP-klassad LED-stripes förberedd med anslutningskabel till LED-driver, IP-klassad LED-driver, aluminiumlist med opalvitt lock för att fälla in i handledaren. Vi förbereder även handledaren för aluminiumlisten om du köper LED-belysning ihop med ditt räcke.

Priset för LED-belysning på 5 w/m är 595 kronor per meter vid köp av 20 meter.

Övrigt

Att tänka på, räcken med liggande rör är klättervänliga och lämpar sig inte för altaner och balkonger med hög fallhöjd.

Våra räcken med liggande / horisontella rör och stänger är 1100 mm höga inklusive handledare. Avstånd mellan rör och stänger följer inte Boverkets rekommendationer på alla modeller. Gå gärna in och läs Boverkets publikation "Bygg barnsäkert" för att se vad som gäller.

Priser på räcken med horisontella rör och stänger ovan är baserade på 20 meter räcke med en till två vinklar och med ett mellanrum på ca 1,2 meter mellan stolparna. Handledare / överliggare ingår inte i priset. För en mer exakt prisuppgift på det räcke som just du vill ha kontakta oss på telefon eller via vårt kontaktformulär.

Med Björlanda, Torslanda på Hisingen strax utanför Göteborg som utgångspunkt levererar vi räcken över hela landet. Våra räcken med rör och stänger är mycket enkla att montera och med leveransen får du med allt som behövs för att montera ditt räcke i ett träbjälklag. Är det ändå så att ni behöver hjälp eller om ni inte har tid att montera själv kan vi förmedla montering i och runt Göteborg.

Kontakta oss

Fält markerade med * ovan är obligatoriska, komplettera gärna med telefonnummer där vi kan nå dig.