Skjutparti, skjutfönster och fasta partier för dig som vill ha längre sommar.

Gör som dina vänner och grannar glasa in din altan, veranda eller balkong och få sommarkänsla hela året. Vill du komma närmare trädgård och natur på vintern behöver du tillsätta lite värme.


Våra skjutpartier med enkelglas använder du till uterum och inglasningar där du vill sitta och njuta vår, sommar och höst.

Våra skjutpartier för vinter använder du hela året.

Skjutpartierna är uppbyggda av förstärkta underhållsfria aluminiumprofiler med längsgående grepp och med fyllning av 4 mm härdade säkerhetsglas. Samtliga partier går även att få med härdat energiglas som minskar imbildning och ger ett lägre U-värde.


Skjutfönster, skjutdörrar och fasta partier kan du kombinera så du får en inglasning som passar dig. Profilerna till dina partier erbjuds i tre standard färger, vit, svart eller naturanodiserade. Vill du ha profilerna till dina glaspartier i en annan färg så erbjuder vi detta mot ett litet tillägg.

Montering

Bor du i bor du på Hisingen t.ex. i Torslanda eller i Björlanda så kan du få fast pris på montering. Kostnader för förstärkning av bjälklag, golv och tätning mot fasad tillkommer.

I och runt Göteborg från Kungsbacka i söder till Orust i norr offererar vi montering. Så bor du i Askim, Hovås, Frölunda, Särö, Onsala, Kungälv, Ytterby, Kode, Stenungsund eller på Tjörn tveka inte att höra av dig om pris på uterum och skjutpartier inklusive montering.

Bra att tänka på

Det kan vara bra att den skjutdörr som oftast öppnas löper på innersta spåret. Detta då det på höst och vinter kan lägga sig löv, snö och is i spåren. Den innersta skjutdörren har då alltid möjlighet att löpa i ett rent spår.

Oavsett hur hög kvalitet och hur högt U-värde ett skjutparti har, så finns det alltid en risk att det vid kraftig vind kan tränga in fukt och väta. Det kan vara bra att ha detta i åtanke och köpa ett parti som är hängt åt rätt håll mot vinden när man planerar sin inglasning.

Kontakta oss

Fält markerade med * ovan är obligatoriska, komplettera gärna med telefonnummer där vi kan nå dig.