Utekök

Med ett utekök på din altan i din trädgård eller på din uteplats kan du umgås med dina gäster och din familj samtidigt som du lagar och tillreder det ni skall njuta av tillsammans. Att tillaga mat utomhus är en upplevelse som gör att maten smakar godare, med våra utekök är det både enkelt och lätt att laga där du önskar. Uteköken är stilrena och har bra avlastningsytor och förvaringsmöjligheter. Våra utekök är Svensktillverkade och av rostfritt stål vilket gör dom underhållsfria, enkla att rengöra och dom kan förvaras utomhus året om. Vill du ändå skydda mot väder och vind så kan du komplettera med ett skräddarsytt överdrag.

Garden Basic

Garden Basic är vårt minsta utekök, det är tillverkat i rostfritt stål. Uteköket Garden Basic och har en arbets-, avlastnings-yta samt hyllplan där du kan ställa undan och förvara. Uteköket har hjul på ena sidan och handtag på den andra för att enkelt kunna flyttas. Garden Basic är 600 mm djupt, 900 mm högt och finns i 3 olika bredder 600 mm, 1 000 mm och 1 500 mm. Garden Basic är tillverkat i Sverige och levereras färdigmonterat.

Garden Water

Garden Water är mellanmodellen i vår serie av utekök, det är tillverkat i rostfritt stål. Uteköket Garden Water har en arbets-, avlastnings-yta samt hyllplan där du kan ställa undan och förvara. Garden Water har en rund diskho och vattenkran som du enkelt kopplar in med en standard Gardena koppling. Diskhon har ett avloppsrör som ger dig möjlighet att leda iväg eller samla upp vattnet i en hink. Uteköket har hjul på ena sidan och handtag på den andra för att enkelt kunna flyttas. Garden Water är 600 mm djupt 900 mm högt och finns i 4 olika bredder 600 mm, 1 000 mm, 1 500 mm och 1 800 mm. Garden Water är tillverkat i Sverige och levereras färdigmonterat (kran/blandare är bipackad för att inte skadas vid transport).

Garden Exclusive & Premium

Garden Exclusive och Garden Premium är våra största och mest exklusiva utekök. Uteköken Garden Exclusive och Premium är tillverkade i rostfritt stål med en rund diskho, vattenkran samt en gasolbrännare som är 300 mm i diameter. Grillpannan GS-460 (460 mm) och Paellapannan P-40 (400 mm) finns som tillbehör. Uteköken har hjul på ena sidan och handtag på den andra för att enkelt kunna flyttas samt hyllplan som ger bra förvaringsmöjligheter. Garden Premium har ett djup på 600 mm och Garden Exclusive har ett djup på 700 mm dom är 900 mm höga och finns i 2 olika bredder som standard, 1 500 mm och 1 800 mm. Garden Exclusive och Garden Premium är tillverkat i Sverige och levereras färdigmonterat (kran/blandare är bipackad för att inte skadas vid transport).

Övrigt

Med Torslanda strax utanför Göteborg som utgångspunkt levererar vi utekök över hela landet.

Kontakta oss

Fält markerade med * ovan är obligatoriska, komplettera gärna med telefonnummer där vi kan nå dig.