Uterum

Svensktillverkade uterum anpassade efter dina förutsättningar och vårt nordiskt klimat. Vi hjälper dig från vår första kontakt till ni kan sitta och njuta. Vill du så hjälper vi även till med underlag till bygglov / bygganmälan för ditt uterum.

Prisexempel - för 99 995 kronor får du ett rum på ca 15 kvadratmeter med pulpettak och skjutpartier i sommar/vår/höst utförande, monterat och klart på befintligt bjälklag med ROT-avdraget avdraget. Kostnader för förstärkning av bjälklag och tätning samt anslutning mot fasad tillkommer.

Färdikapad limträstomme Bredd 3980 x Djup 3657 mm och  Höjd i bakkant 2600 mm
Hängränna och stuprör
16 mm Opalfärgat kanalplasttak
3 st skjutpartier H2000 mm med snäpplås och 4 mm säkerhetsglas.
Resor och montering på befintligt bjälklag inom 031- området (på fastlandet).

Hör av dig till oss med dina önskemål på ditt uterum eller vinterträdgård så tar vi fram ett förslag. Bor du i Torslanda, Björlanda, på Hisingen eller i och runt Göteborg så vi komma förbi för ett kostnadsfritt hembesök.

Förläng sommaren med ett uterum!

Med ett uterum kan ni njuta av sommaren längre än grannarna. När det är eller börjar bli kallt och ruggigt ute stänger du kylan ute genom att dra igen dina skjutpartier. Välj partier, tak och stomme till ditt uterum efter dina önskemål och när rummet skall användas. Vi erbjuder färdiga byggsatser i olika storlekar och utföranden, från små sommarrum med härdade enkelglas till vinterträdgårdar med isolerglas i vilken storlek du vill.

Vi erbjuder även måttanpassade skjutpartier i sommar och vinterutförande i bredder och höjder från B1200 x H1000 mm till B4600 x H2300 mm i prisnivåer mellan 2 995 och 14 295 kronor till ditt uterum. Komplettera dina skjutpartier med fasta partier i sommarutförande till ditt uterum med priser från 695 kronor.

Har du möjlighet att använda partier i standardstorlek när du bygger ditt uterum erbjuder vi 2, 3 och fyrdelade svensktillverkade skjutpartier till otroligt låga priser. För ett fyrdelat skjutparti med en karmbredd på 4550 mm och en karmhöjd på 2000 mm betalar du endast 8 895 kronor.

Övrigt

Priser på ditt sommarrum, vinterrum eller på dina skjutpartier tar vi fram efter dina mått, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss på 031 352 92 62 eller via formuläret här bredvid så tar vi fram ett pris till dig.

Med Björlanda / Torslanda på Hisingen strax utanför Göteborg levererar vi uterum och skjutpartier över hela landet. För dig som vill montera själv så är våra rum mycket enkla att montera. Med leveransen följer det med en utförlig monteringsanvisning som underlättar och leder dig igenom monteringen.

Har du inte tid eller om du ändå vill ha hjälp så samarbetar vi med flera byggfirmor och snickare. Vi kan i samarbete med dessa erbjuda kompletta sommarrum och vinterträdgårdar med montering i och runt Göteborg. Vi hjälper även till med montering ifrån Kungsbacka i söder men även i Hovås, Askim, Billdal, Frölunda, Kållered, Kungälv, Ytterby, Kode, Stenungsund samt Tjörn och Orust i norr.

Kontakta oss

Fält markerade med * ovan är obligatoriska, komplettera gärna med telefonnummer där vi kan nå dig.