Stående stänger, spröjsräcke

Räcken med stående stänger även så kallade spröjsräcke finns i olika utförande och material. Stående stänger gör det svårare för barn att klättra på och kan med fördel användas på balkonger.

I vår priserna nedan ingår stolpar, överliggare/handledare i lärkträ, fyllningar samt fästmaterial för montage i träbjälklag. Våra räcken med stående stänger går att få för topp eller sidomontage och som varmgalvade, lackerade eller i rostfritt Utförande. Räckets höjd från golv till överkanten av handledaren är 1,1 m.

Till skillnad från räcken i trä och rostfritt stål så är ett varmgalvat / varmförzinkat räcke med handledare i lärk näst intill underhållsfritt. Våra räcken är anpassade för vårt Nordiska klimat och är tillverkade i Sverige.

Galvat räcke med stående stänger 2 595 kronor per meter vid köp av 20 meter räcke.

Lackerat räcke med stående stänger offereras.

Rostfritt räcke med stående stänger offereras.

LED-belysning

Köp till LED-belysning till din handledare, få ett stämningsfullt ljus vid skymning och mörka kvällar. LED-belysningen fälls in i handledaren i en aluminiumprofil med opalvitt lock som sprider ljuset jämt. Vi levererar IP-klassad LED-stripes 5 w/m förberedd med anslutningskabel till LED-driver, IP-klassad LED-driver, aluminiumlist med opalvitt lock för att fälla in i handledaren. Vi förbereder även handledaren för aluminiumlisten om du köper LED-belysning av oss ihop med ditt räcke.

Vid köp av 20 meter LED-belysning ihop med ditt räcke blir priset 595 kronor per meter.

Övrigt

Våra räcken med stående stänger är 1100 mm höga inklusive handledare, avstånd mellan stänger är 100 mm. Gå gärna in och läs Boverkets publikation "Bygg barnsäkert".

Priser på räcken med stående stänger ovan är baserade på 20 meter räcke med en till två vinklar/hörn och med ett mellanrum på ca 1,2 meter mellan stolparna i priset ingår även handledare/överliggare i lärkträ. För en mer exakt prisuppgift på det räcke som just du vill ha kontakta oss på telefon eller via vårt kontaktformulär.

Med Torslanda strax utanför Göteborg som utgångspunkt levererar vi räcken över hela landet. Våra räcken är mycket enkla att montera och med leveransen får du med allt som behövs för att montera ditt räcke i ett träbjälklag. Är det ändå så att ni behöver hjälp eller om ni inte har tid att montera själv kan vi förmedla montering i och runt Göteborg.

Kontakta oss

Fält markerade med * ovan är obligatoriska, komplettera gärna med telefonnummer där vi kan nå dig.