Vajerräcken

Med ett vajerräcke får man mycket räcke för pengarna och nästan ingenting som stör utsikten. Våra vajerräcken levereras med stolpar förberedda för nio st vajrar. I leveransen ingår stolpar, överliggare/handledare i lärkträ, vajer, vantskruv och fästmaterial för montage i träbjälklag. Stolparna till våra vajerräcken går att få för topp eller sidomontage och i lackerat eller rostfritt stål samt i varmförzinkat / varmgalvat stål. Stolpens höjd inklusive överliggare är 1,1 m från altangolv. Till skillnad från räcken i trä och rostfritt stål så är ett varmgalvat / varmförzinkat räcke näst intill underhållsfritt. Vi tillverkar våra vajerräcken i Sverige och dom är anpassade till vårt Nordiska klimat.

Vajerräcke med varmgalvade stolpar 1 495 kronor per meter vid köp av 20 meter räcke.

Vajerräcke med pulverlackerad stolpar 1 995 kronor per meter vid köp av 20 meter räcke.

Vajerräcke med rostfria stolpar offereras.

LED-belysning

Köp till LED-belysning till din handledare, få ett stämningsfullt ljus vid skymning och mörka kvällar. LED-belysningen fälls in i handledaren i en aluminiumprofil med opalvitt lock som sprider ljuset jämt. Vi levererar IP-klassad LED-stripes förberedd med anslutningskabel till LED-driver, IP-klassad LED-driver, aluminiumlist med opalvitt lock för att fälla in i handledaren. Vi förbereder även handledaren för aluminiumlisten om du köper LED-belysning ihop med ditt räcke.

Pris för LED-belysning 5 w/m 595 kronor per meter vid köp av 20 meter.

Övrigt

Våra vajerräcken är 1100 mm höga inklusive handledare, avstånd mellan vajrar är 100 mm. Vajerräcken är klättringsbara gå gärna in och läs Boverkets publikation "Bygg barnsäkert".

Priser på vajerräcken ovan är baserade på 20 meter räcke med en till två vinklar/hörn och ett mellanrum på ca 1,2 meter mellan stolparna i priset ingår även överliggare i lärk. För en mer exakt prisuppgift på det vajerräcke som just du vill ha kontakta oss på telefon eller via vårt kontaktformulär.

Med Torslanda, Björlanda på Hisingen strax utanför Göteborg som utgångspunkt levererar vi vajerräcken över hela landet. Våra vajerräcken är mycket enkla att montera och med leveransen får du med allt som behövs för att montera ditt vajerräcke i ett träbjälklag. Är det ändå så att ni behöver hjälp eller om ni inte har tid att montera själv kan vi förmedla montering i och runt Göteborg.

Kontakta oss

Fält markerade med * ovan är obligatoriska, komplettera gärna med telefonnummer där vi kan nå dig.