Altanräcke, balkongräcke och terrassräcke från 1 495 kronor per meter

Glasräcke, altanräcke, trappräcke och balkongräcke tillverkade i Sverige i flera olika utförande med galvade, rostfria eller lackerade stolpar.

Våra standardräcken går att få med vajer, med laminerat eller härdat och laminerat säkerhetsglas och med stående stänger eller med liggande rör. Komplettera ditt räcke med överliggare och handledare i valfritt träslag. Vi erbjuder även överliggare och handledare i varmgalvat, rostfritt eller lackerat stål till ditt räcke.

Vill du ha ett personlig altanräcke är det bara din fantasi som sätter gränser hör av dig till oss så hjälper vi dig med design så du får ett räcke som är utöver det vanliga.

Stolpar till ditt altanräcke kan du få med fot för golvmontage eller fäste för sidomontage.

Altanräcke med glas från 2 495 kr/m

Har du en utsikt du inte vill offra är ett altanräcke med säkerhetsglas det du skall ha, vill du ha ett räcke som ger insynsskydd väljer du frostat glas. Välj galvade, rostfria eller lackerade räckesstolpar som skruvas fast i bjälklaget för stabilitet.

Räcke i galvat utförande med laminerat 8,76 mm glas
- klart glas riktpris 2 495 kronor per meter inklusive moms.

Räcke i rostfritt utförande med laminerat 8,76 mm glas
- klart glas riktpris 3 195 kronor per meter inklusive moms.

Räcke i lackerat utförande med laminerat 8,76 mm glas
- klart glas riktpris 3 095 kronor per meter inklusive moms.

Altanräcke med vajer från 1 495 kr/m

Ett vajerräcke ger dig ett snyggt altanräcke med minimal inverkan på din utsikt. Du kan få stolparna till ditt vajerräcke med fot för toppmontage, beslag för sidomontage eller en stolpe som skruvas från både utsida och ovansidan av altanen eller balkongen. Räcken med vajer ger full utsikt till en låg kostnad och finns att få i galvat, rostfritt eller lackerat i valfri standardfärg.

Våra vajerräcken levereras med stolpar förberedda för 9 st vajrar i höjd som standard, erforderliga vantskruv och vajerlås samt skruv för montage av ditt vajerräcke i träbjälklag.

Vajerräcke med galvade stolpar riktpris 1 495 kr per meter inklusive moms.

Vajerräcke med lackerade stolpar riktpris 1 995 kr per meter inklusive moms.

Vajerräcke med rostfria stolpar offereras.

Altanräcke med stående stänger från 2 595 kr/m

Ett robust altanräcke med unik konstruktion, räcket går att få i galvat, rostfritt eller lackerat i valfri standardkulör. Ett räcke med stående stänger gör det svårare för barn att klättra upp på och är att föredra vid högre höjder.

Räcke i galvat utförande riktpris 2 595 kronor per meter inklusive moms.

Räcke i rostfritt utförande offereras.

Altanräcke med liggande rör från 2 995 kr/m

Ett robust altanräcke med liggande rör och unik konstruktion, går att få i galvat, rostfritt eller lackerat i valfri standardkulör. Köp till överliggare i plåt eller i valfritt träslag för att matcha ditt golv.

Räcke i galvat utförande riktpris 2 995 kronor per meter inklusive moms.

Räcke i rostfritt utförande offereras.

Räcke i lackerat utförande offereras.

Övrigt

Höjd på våra standardräcken är 1100 mm inklusive överliggare / handledare, avstånd mellan vajrar och stående stänger är 100 mm. Räcken med horisontella rör, liggande stänger och vajer är klättringsbara, gå gärna in och läs Boverkets publikation "Bygg barnsäkert".

Priserna ovan är baserade på 20 meter rakt räcke med ett mellanrum på ca 1,2 meter mellan stolparna. Till samtliga räcken med varmgalvade stolpar förutom räcken med liggande rör ingår även tryckimpregnerad överliggare / handledare i priset. För en mer exakt prisuppgift på det altanräcke som just du vill ha kontakta oss på telefon eller via vårt kontaktformulär.

Med Torslanda strax utanför Göteborg som utgångspunkt levererar vi räcken över hela landet. Våra räcken är mycket enkla att montera men är det ändå så att ni behöver hjälp eller om ni inte har tid att montera själv kan vi förmedla montering i och runt Göteborg.

Kontakta oss

Fält markerade med * ovan är obligatoriska, komplettera gärna med telefonnummer där vi kan nå dig.