Emoneo AB

Spänstvägen 27
423 63 Torslanda

Telefon: 031 - 383 50 60
E-post: info@emoneo.se
Orgnr: 559000-1243

Från och med 2023-01-02 säljer vi våra räcken via Nordic Railings AB. Vill du komma i kontakt med oss använd gärna vårt kontaktformulär, maila eller ring till oss på telefonnumret ovan.

Emoneo

Vi startade vår verksamhet 2012 med att hjälpa andra företag med lite av varje, efter ett år tog vi namnet Emoneo som betyder hjälpa till eller konsult på latin. Ganska snart övergick verksamheten i att konstruera och leverera inredningar och detaljer i plåt till bland annat hiss och byggföretag. Vi tog även fram och konstruerade ställ, hållare, hyllor och spjut för exponering av produkter och varor på mässor och i butiker.

Vi blev 2015 tillfrågade om vi kunde tänka oss bli återförsäljare för ett Svensktillverkat altanräcke. Vi har sedan dess sålt olika modeller av räcken, vi har även kompletterat vårt utbud av räcken med egna modeller, i första hand i varmgalvat / varmförzinkat stål men även i rostfritt och lackerat stål. Under våren 2016 kompletterade vi sortimentet med Svensktillverkade utekök, under hösten 2016 började vi även sälja Svensktillverkade skjutpartier och uterum.

Kontakta oss

Fält markerade med * ovan är obligatoriska, komplettera gärna med telefonnummer där vi kan nå dig.