Glasräcken

Med ett glasräcke är det nästan ingenting som stör utsikten, våra glasräcken levereras med stolpar, måttanpassade säkerhetsglas, klämfästen, överliggare samt skruv för montage i träbjälklag. Stolparna till våra glasräcken går att få för topp eller sidomontage och i galvat, lackerat eller rostfritt stål. Stolpens höjd inklusive överliggare är 1,1 m från altangolv. Ett varmgalvat / varmförzinkat räcke är näst intill underhållsfritt till skillnad från räcken i trä och rostfritt stål som oftast kräver rengöring ett par gånger om året. Våra galvade och lackerade räcken är tillverkade i Sverige, alla våra räcken är anpassade till vårt Nordiska klimat.

Glasräcke med varmgalvade stolpar och laminerat glas från 1 795 kronor.

Glasräcke med varmgalvade stolpar och härdat/laminerat glas från 2 195 kronor.

Glasräcke med lackerade stolpar och härdat/laminerat glas från 2 995 kronor.

Stolplöst glasräcke från 4 495 kronor.

 

Se fler bilder på glasräcken.

LED-belysning

Köp till LED-belysning till din handledare, få ett stämningsfullt ljus vid skymning och mörka kvällar. LED-belysningen fälls in i handledaren i en aluminiumprofil med opalvitt lock som sprider ljuset jämt. Vi levererar IP-klassad LED-stripes förberedd med anslutningskabel till LED-driver, IP-klassad LED-driver, aluminiumlist med opalvitt lock för att fälla in i handledaren. Vi förbereder även handledaren för aluminiumlisten om du köper LED-belysning ihop med ditt räcke.

Pris för LED-belysning 4,8 w/m 495 kronor per meter vid köp av 10 meter.

Övrigt

Våra glasräcken är 1100 mm höga inklusive handledare, avstånd mellan glas och altangolv är 50 mm. Glasräcken är inte klättringsbara gå gärna in och läs Boverkets publikation "Bygg barnsäkert".

Priser på glasräcken ovan är baserade på 10 meter raka räcken med ett mellanrum på ca 1,2 meter mellan stolparna. I priset för räcken med varmgalvade stolpar ingår även överliggare i Sibirisk Lärk. För en mer exakt prisuppgift på det vajerräcke som just du vill ha kontakta oss på telefon eller via vårt kontaktformulär.

Med Björlanda, Torslanda på Hisingen strax utanför Göteborg som utgångspunkt levererar vi glasräcken över hela landet. Våra glasräcken är mycket enkla att montera och med leveransen får du med allt som behövs för att montera ditt glasräcke i ett träbjälklag. Är det ändå så att ni behöver hjälp eller om ni inte har tid att montera själv kan vi förmedla montering i och runt Göteborg.

Kontakta oss

Fält markerade med * ovan är obligatoriska, komplettera gärna med telefonnummer där vi kan nå dig.