Glasräcken

Med ett glasräcke har du nästan ingenting som stör din utsikt.

Vi levererar våra glasräcken med stolpar, måttanpassade glas, klämfästen, överliggare / handledare och skruv för montage i träbjälklag.

Stolparna till våra glasräcken kan du få med fot för topp eller fäste för sidomontage och i galvat, lackerat eller rostfritt stål. Stolpens höjd inklusive överliggare är 1,1 m från altangolv. Väljer du ett räcke med varmgalvade / varmförzinkade stolpar får du ett räcke som är näst intill underhållsfritt till skillnad från räcken i trä och rostfritt stål som kräver rengöring ett par gånger om året.

Våra galvade och lackerade räcken är designade och tillverkade i Sverige för att du skall få ett hållbart räcke som är anpassat till vårt Nordiska klimat.

 

Glasräcke med laminerade glas och varmgalvade stolpar från 2 495 kronor.

Glasräcke med lackerade stolpar och laminerat glas från 2 995 kronor.

Stolplöst glasräcke från 4 795 kronor.

 

Se fler bilder på glasräcken.

LED-belysning

Komplettera med LED-belysning till din handledare, få ett stämningsfullt ljus vid skymning och mörka kvällar. LED-belysningen fälls in i handledaren i en aluminiumprofil med opalvitt lock som sprider ljuset jämt. Vi levererar IP-klassad LED-stripes förberedd med anslutningskabel till LED-driver, IP-klassad LED-driver, aluminiumlist med opalvitt lock för att fälla in i handledaren. Vi förbereder även handledaren för aluminiumlisten om du köper LED-belysning ihop med ditt räcke.

Pris för LED-belysning 5 w/m 595 kronor per meter vid köp av 20 meter.

Övrigt

Våra glasräcken är 1100 mm höga inklusive handledare, avstånd mellan glas och altangolv är 50 mm. Glasräcken är inte klättringsbara gå gärna in och läs Boverkets publikation "Bygg barnsäkert".

Priser på glasräcken ovan är baserade på 20 meter räcke med en till två vinklar/hörn och med avstånd på ca 1,2 meter mellan stolparna i priset för räcke med varmgalvade stolpar ingår även handledare/överliggare i lärk. För en mer exakt prisuppgift på det glasräcke som just du vill ha ring och prata med oss eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär.

Med Björlanda, Torslanda på Hisingen strax utanför Göteborg som utgångspunkt levererar vi glasräcken över hela landet. Våra glasräcken är mycket enkla att montera och med leveransen får du med allt som behövs för att montera ditt glasräcke i ett träbjälklag. Är det ändå så att ni behöver hjälp eller om ni inte har tid att montera själv kan vi förmedla montering i och runt Göteborg.

Kontakta oss

Fält markerade med * ovan är obligatoriska, komplettera gärna med telefonnummer där vi kan nå dig.